vrijdag 2 juni 2017

Terugdenken en verdergaan




Deze week dachten we nog eens terug aan de sportklassen. We hebben heel veel leuke dingen gedaan zoals bv. touwenparcours, een stevige wandeltocht, speleobox, boogschieten....

Samen slapen was ook heel tof, al moeten we toegeven dat meteen slapen soms moeilijk was.
Met een verlengd weekend na de sportklassen waren we al een beetje in de vakantiesfeer.

Maar vakantie, daar moeten we nog even mee wachten.





Binnen ons thema van godsdienst waren er natuurlijk weer een aantal leerlingen die de foto van de dag mochten kiezen. Deze keer was het de beurt aan Yarne, Luwe en Jens. Ook zij kozen voor passende foto's binnen het thema.















 Binnen ons godsdienstthema hebben we ook Suachia-kinderen gemaakt. Net als de god Nemequene van de Chibcha-indianen. Dit zijn kinderen van de zon en de maan.

We maakten ook per twee affiches in verband met zorgen voor de natuur. Dit maakten we op A3-bladen en we mochten zelf onze slogan en ons ontwerp kiezen. Dit leverde heel mooie resultaten op.



 Deze week was de laatste week van meester Elias. Daarom zongen we allemaal nog eens 'Bigi Kaiman', het liedje dat we in de eerste week geleerd hebben. Iedereen wist nog precies hoe de tekst en het dansje ging. Met de hele klas dansen en zingen is altijd leuk.


 We maakten ook nog samen een foto met meester Elias zodat we een blijvende herinnering hebben. Alleen jammer dat Senne er niet bij was maar we denken hem er wel bij. Zo staan we allemaal op de foto!

We maken ons stilaan klaar voor de vakantie maar eerst moeten we de proeven nog doorstaan en kunnen we zeggen: wat was het toch leuk in 4A!

Meester Elias wou vlug nog dit zeggen: Ik ben blij dat ik in zo'n toffe klas meester mocht zijn. Ik zal elke leerling uit 4A blijven herinneren en zal met plezier een babbeltje slaan wanneer ik hen zie!
We zeggen geen vaarwel maar gewoon tot ziens :)

groeten juf Els en meester Elias

Geen opmerkingen: