vrijdag 19 oktober 2018

park- en bosspelen in zomerweer !

We vierden de verjaardag van Laure want zij werd in het weekend 9 jaar ! Ze trok een verjaardagskaart , we zongen en aten wat lekkers. Mmmm!
 In de godsdienstlessen maakten we gebedsvlaggetjes zoals bij de Boedhisten in India en lieten onze wensen en gebeden meewaaien met de wind.We bliezen ook wat levensadem op een kaartje om iemand een hart onder de riem te steken.
Maandag trokken we naar zonnebeke voor de park -en bosspelen. Onder een stralend zonnetje probeerden we de gezondheidspuzzel te vervolledigen door zoveel mogelijk puzzelstukken te verzamelen met opdrachten in het bos.
 
We lazen ook wat in groepjes hardop en werkten zowel van taal als van wiskunde aan toetsen en oefenden voor- en achteraf  wat nog niet goed lukte. Nu rest ons alleen nog het controledictee van alle woordpakketten.

 Zaterdagavond organiseert de oudervereniging de happy days met als thema dit jaar 'Moulin Rouge' De opbrengst is voor onze school. Dankjewel aan alle papa's en mama's voor jullie komst en vooral aan het vele werk van de vrijwilligers.Vandaag proberen de juffen de tweede ster binnen te halen voor onze 'vijfsterrenschool' en worden de prijsjes van de affichewedstrijd uitgedeeld.

Happy daysgroeten,
juf Els





Geen opmerkingen: