vrijdag 5 april 2019

rommelmarkt voor Guatemala

Dinsdag zetten we onze STEM-activiteit verder door de brug te proberen steviger of langer te maken. We keken ook even hoeveel lijm en papier we gebruikt hadden en kwamen zo tot interessante besluiten en de leerlingen vonden zelf tips hoe ze het de volgende keer beter zouden kunnen aanpakken.Boeiend !
 De jaarlijkse rommelmarkt was weer het hoogtepunt van de week. Ook in de godsdienstlessen stonden we stil bij de moeilijkheden die de boeren uit Guatemala ondervinden en ontdekten dat er heel veel soorten 'bananen' zijn, zoals wij proefden van heel veel soorten appelen van bij ons.

 De spreekbeurten lopen op z'n eind en iedereen kwam goed voorbereid met de nodige documentatie naar de klas om aan de klasgenootjes interessante dingen te vertellen en rekening te houden met de verschillende tips van juf en van elkaar.
 De paasvakantie staat voor de deur. Geniet er allen van en tot dinsdag 23 april voor een laatste (maar drukke) trimester. Gelukkig zijn we met de leerstof al mooi  ver geraakt want er staan nog heel wat leuke activiteiten op het programma.

vroege paasgroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: