vrijdag 28 juni 2019

Bijna vakantie!

Als laatste in het rijtje vierden we de verjaardag van Yelena .Proficiat . De tractatie smaakte.Tijdens de finale van de champion league supporterden we voor onze klasgenoot Clément, die met zijn ploegje de wedstrijd won ! Dit jaar is de vierde klas eens niet sportactiefste klas, maar Yelena en Danté kregen wel een beker want zij behoorden tot de sportactiefste leerlingen van onze school. Een dikke proficiat!
Voor het dragen van de fluojasjes dit jaar werd iedereen door de oudervereniging beloond met ...een veilige riem voor rond de schooltas ! Dankjewel !!
 Op dinsdag was er de jaarlijkse gordel en sommigen lieten zich op het einde graag natspuiten door de brandweer. Met dit weer mocht dat natuurlijk...
we haalden ook de laatste dag onze vierde en vijfde ster en dansten samen de volksdans 'scheepjes varen ' met heel de school. Nu mogen we ons terecht een vijfsterrenschool noemen !


We verzamelden ook ons gerief, ruimden alles op, speelden nog eens in de zandbak, hadden een afscheidsviering in de kerk en aten smakelijk tijdens de barbecue...Donderdag kwam Nelle vertellen over haar inleefreis in India en toonde ze enkele rope-skipping trucjes en zo was het een drukbezette laatste schoolweek met tussendoor nog rapporten.
 Nu staat de vakantie voor de deur . De juf denk met een heel blij gevoel aan dit jaartje (haar dertigste) terug. Dankjewel ook voor de verrassende attentie van alle kinderen . Aan iedereen een leuke vakantie gewenst.Stel het allen wel in de vijfde klas. Het ga je goed !!!!
afscheidsgroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: