vrijdag 7 juni 2019

Veel sport !

 De bosklassen vorige week waren een hoogtepunt van het schooljaar. Het 4de en 3de leerjaar beleefden samen heel wat ! Meer foto's vind je in een apart mapje bij foto's 4A.Jaja, zelfs 's nachts was de juf eens op pad met haar fototoestelletje.😉
 Dinsdag was er sportdag waarbij we de fietsvaardigheden oefenden en een aflossingsloop hielden. We oefenden in groepjes ook verschillende balspelen en hielden op het eind een mini-competitie.
 Donderdag trokken we naar het Maaklab Vives Kortrijk waar we deelnamen aan 2 workshops 'lego-education' waarbij we autootjes bouwden met de hulp van een stappenplan op de Ipad en via programmeren ze lieten vooruit rijden en stoppen. Heel interessant !De meisjes bewezen bovendien dat ze minstens evenveel technische vaardigheden bezitten dan de jongens...
Alle leerstof is af en nu zijn we ook volop aan het herhalen. Zowel thuis als op school is een goed nog een tandje bij te steken om alle leerstof eens op te frissen.
 Aan alle papa's een leuke vaderdag gewenst. De tijd was beperkt, maar toch hebben de vierdeklassers hun best gedaan om een attentie te maken.

legogroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: