vrijdag 18 oktober 2019

dag van de jeugdbeweging

 Vorige zaterdag was er wandeltocht waaraan 5 vierdeklassers én de juf sportief deelnamen ! Bravo ! Kyara was jarig in het weekend . Ze kreeg dus de kroon op, we zongen en ze trok een kaart uit de verjaardagsdoos.
 Tijdens de instaples wiskunde van blok 3 probeerden we via juiste oefeningen te maken in groepjes drie vrienden uit het verhaal te helpen om te overwinteren in een bos!Ondertussen leerden we ook delingen maken (buiten de deeltafels) en de digitale klok juist aflezen.
In de taallessen werden de proeven uitvoerig besproken zodat we de tips kunnen meenemen voor een volgende keer.Maandag volgt het groot controledictee van woordpakket 1 tot 7.
Juf Aagje (ICT-coördindator) kwam ons helpen om in google drive tabellen te leren maken en aanpassen.Ondertussen kan nu ook iedereen op typ 10- online om te oefenen.
 Tijdens de dag van de jeugdbeweging toonden heel wat vierdeklassers fier hun uniform. Morgen is er happy days. Dankjewel aan de oudervereniging om dit te organiseren en daar heel veel werk in te stoppen. Alle opbrengst komt de leerlingen ten goede; dus welkom iedereen en dankjewel dat je er bij wil zijn !
happy daysgroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: