vrijdag 13 december 2019

proefwerkweek

We vierden Robins verjaardag op maandag . Hij zette de kroon op, we zongen en smulden iets gezonds. Mmmm..... Tijdens de proeven hadden de leerlingen een rustig plaatsje (alleen), waar ze zich inzetten om te bewijzen dat ze de leerstof onder de knie hebben.
 Zeker in deze periode slaan we geen enkele dag over om de mijl te lopen.Zo komen we dichter en dichter bij Lapland (nieuwe uitdaging) en helpen we ons klasrendier 'Snow' om er tegen Kerstmis te raken ! De juf staat versteld van enkele super dappere lopers in de klas, die het zelfs al volhouden na de zwemles om de mijl volledig uit te lopen.
 Tussendoor knutselden we al wat kerstversiering in 3 groepen met een doorschuifsysteem.Volgende week werken we onze kaart en het beschilderde potje af.
De leerlingen waren geboeid door het adventverhaal van Simon. We staken al 2 kaarsjes op de adventskrans aan en verdeelden de rollen van ons toneeltje voor de kerstviering volgende week. 
Ook ons klasfeestje wordt verder voorbereid en er staan nog heel wat interessante activiteiten op de planning voor volgende week.Welkom ook aan iedereen op de kerstmarkt bij de stand van onze school op zaterdag 14 december.
proefwerkgroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: