donderdag 5 december 2019

Sint op school

 Als slot van het thema 'Conflicten' in godsdienst , proefden we van 'zure' citroenen en vergeleken zo met wat we leerden over conflicten oplossen.
 We kregen als uitdaging van de Sint en de kerstman om een klasfeestje te organiseren en met verschillende opdrachten minstens 4 sterren te verzamelen. Marie telefoneerde de directeur en vroeg op een heel goede manier om toelating. De eerste ster is binnen !
 Tussendoor werkten we de verschillende thema's af,herhaalden en stonden in wero stil bij 'leren leren' . Nu weten we dat het heel belangrijk is om je goed te concentreren, toch veel te bewegen en op tijd te gaan slapen.
Vandaag kwam de Sint op bezoek. GPS-Piet was spoorloos en er werd hulp ingeroepen van een drone om hem terug te vinden. Wat bleek? Hij was met zijn parachute tegen het dak van onze school terecht gekomen...
Morgen is er pedagogische studiedag voor de leerkrachten . De leerlingen hebben dus een vrije dag, ideaal op Sinterklaasmorgen. Volgende week zijn er proefwerken. Aan iedereen veel succes gewenst !
Sinterklaasgroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: