vrijdag 22 november 2019

wafels bakken voor rodeneuzendag

Tijdens ons werothema 'Machtig Krachtig' leerden we over het veilig gebruik van batterijtjes en hoe je er best milieuvriendelijk mee om gaat.
 Bij de start van het nieuwe taalthema 'Feesten' werden we uitgedaagd door de Sint en de kerstman om zélf een klasfeest te organiseren. Deze uitdaging zien de vierdeklassers volledig zitten . Ze willen bewijzen dat ze geen 'papkinderen' (zoals de Sint zegt) meer zijn.
 Maandag 'figureerden' de leerlingen van 4A en 4B in een kort filmpje, gemaakt door de oudervereniging om zo mee te doen aan een wedstrijd waarbij je de toiletten kan opfrissen.We duimen ...
Ook onze school zet zich in voor het goede doel. Dit jaar kozen we voor rode neuzendag . We stelden een kalender samen en verkochten die, we draaien plaatjes op de speelplaats met dj's meester Stijn en meester Thomas en we bakten op donderdag wafeltjes om vrijdag aan de leerlingen te verkopen.
De verschillende groepjes deden hun uiterste best en het rook overheerlijk. Dankjewel aan de helpende oma's en mama's. Onze initiatieven werden opgevangen door de televisie en er werd gefilmd. VTM beloofde dat we op rode neuzendag (vrijdag 29 november) in de uitzending zullen te zien zijn.Benieuwd...
rode neuzengroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: