vrijdag 7 februari 2020

succesvolle musical Pinokkio !

 Zondag stond de langverwachte musical 'Pinokkio ' op het programma. Alle vierdekassers gaven het beste van zichzelf op het podium en we kregen een warm applaus !Veel foto's vind je terug op de website van de school. Dankjewel voor alle lovende commentaren.Dat deed deugd !
 Als afsluit van het werothema over ons land presenteerden de leerlingen in groepjes hun collage over een bepaald onderdeel van België.
 Nu zijn we gestart met een vergelijkingsspel tussen de leerlingen als start van het nieuwe veelzijdige thema 'Voel je wel in je vel ' Volgende week versturen we ook de uitnodigingen voor de grootouders.
 In de gedichtenweek waagden we ons aan een wedstrijd om elke dag  het juiste woord te vinden uit een gedicht en waren we geboeid door de voorgelezen gedichten van Shil Silverstein.
 De trappen van vergelijking en bijvoeglijke naamwoorden kwamen aan bod in de taallessen. Ook de tekst uit het boek van Matilda over 'de Bulstronk en juf Engel' kon ons bekoren.
 In de wiskundelessen zijn we gestart met blok 7 en de kommagetallen. Dat is een heuse boterham, maar stap voor stap lukt het wel !
 Zondag wordt er stormweer voorspeld. De parkloop in Dadizele gaat toch door , maar op de een andere plaats (Dadipark) Voor de vierdeklassers die deelnemen; nummers kunnen toch in het PC afgehaald worden.En weet ...deelnemen is belangrijker dan winnen !Tot zondag !!!

loopgroeten,
juf Els


Geen opmerkingen: