vrijdag 31 januari 2020

symbool voorstellen

 Het werothema 'Welkom in onze provincie 'is af. We kennen nu al onze 10 provincies , hun hoofdsteden en veel meer...Dit oefenden we in kleine stukjes en op de chromebooks voor we de grote toets maakten.
 Ook ons godsdiensthema 'symbolen' is af. Heel wat kinderen brachten een passend symbool mee en stelden het voor aan de klas. Zo zagen we duidelijk dat symbolen met emoties te maken hebben en voor elk van ons een diepere betekenis hebben. Mooi!
In de wiskundelessen leerden we cijferen met een getal met 2 cijfers , berekenden we tijdsduur en zijn nu bezig met herhalen van blok 6.We maken dus best eerst de oefeningen in ons werkschrfit waar we nog wat moeite mee hebben. Ook op bingel kunnen we terecht voor extra oefeningen en maken daar best een keuze uit.
 Donderdag stond in het teken van de algemene repetitie van onze musical 'Pinokkio'. Zo hadden ook wij eens de gelegenheid om cast A (voormiddag) en cast B (namiddag) en alle nummertjes van alle klassen te zien.
 De vierdeklassers zetten alvast hun beste beentje voor in hun nummertje en vonden het geheel heel mooi! Hopelijk kunnen de papa's, mama's en familie het evenveel smaken als wij deden !!! We zien al uit naar zondag !!!! Welkom allemaal !!
musicalgroetjes van Pinokkio
en juf Els

Geen opmerkingen: