vrijdag 24 januari 2020

lopen met Fit en Fleur

We zijn weer een nieuwe loopuitdaging gestart. Dit keert daagt de 'Daily-Mile' organisatie ons uit om tegen 21 februari samen met Fit en Fleur de robot weer 'gezond ' te maken. Zo leren we ook waarom het voor welke onderdelen van ons lichaam gezond is om te lopen.
Om de 14 dagen gaan we met de klas zwemmen in de Amfoor. Voorlopig krijgen we nu zwemles van meester Pieter , aangezien juf Marianne afwezig is.Heel wat vierdeklassers zijn echte waterratten.
 Donderdag trokken we ook al eens onze passende plunje aan voor ons optreden in de musical 'Pinokkio'. Volgende week volgt de algemene repetitie. We zijn er helmaal klaar voor.
 Ons taalthema 'Gezond en wel ' is helemaal af en we maakten de toetsen en bespraken ze achteraf. In de spellinglessen zijn we bezig met woordpakket 10 (halfweg dus...)
 In de wiskundelessen leerden we over inkoopprijs, verkoopprijs, winst of verlies. We herhaalden de inhoudsmaten en leerden handig rekenen met x5,x50 en x25. We telden gelijknamige breuken op en oefenden op het vereenvoudigen (+ gemengde getallen)

loopgroeten van Fit en Fleure
en...juf Els


Geen opmerkingen: