donderdag 10 december 2020

proefwerkweek

De bestelde kalenders van de oudervereniging werden verdeeld en nu kunnen de ouders stemmen op hun geliefd thema voor de volgende 'Happy Days' fuif... Dankjewel oudervereniging ; het is heel mooi gedaan !(en zelfs de kinderen van de juf  vonden het tof om te stemmen)
De Sint bracht ons op maandag ook nog lekkers en speelgoed voor het hoekenwerk : microscoop, moppenboekje,leesboek van Roald Dahl, tekenboeken,...
Uma was jarig (zélfde dag als de Sint !) . We zongen, ze kreeg een kaart en gooide met de dobbelsteen. We aten ook weer wat lekkers. Dankjewel !
De proefwerkweek werd afgewisseld met tussendoor lopen van de mijl (nu vooral heel belangrijk naar concentratie toe) en muzische momenten . 
Zo knutselden we al een sneeuwmannetje. De vierdeklassers zouden immers graag hebben dat het eens sneeuwt en wie weet... met al die witte mannetjes...
Bij enkele leerlingen (én de juf) hangt de affiche met het vlammetje al uit , zodat ook wij tonen dat we ook aandacht hebben voor andere mensen. 's Middags worden er plaatjes gedraaid voor elkaar en dragen we op die manier ook ons steentje bij voor het goede doel.
Maandag is de laatste proefwerkdag. Woensdag en donderdag zijn de allereerste online rapportbesprekingen. Hopelijk valt dat goed mee en verloopt alles technisch zoals het hoort . De juf houdt wat haar hart vast...Bij mogelijke problemen wordt er wel naar een oplossing gezocht, hoor ! 
Volgende week wordt het klasfeest (donderdag) verder voorbereid. We repeteren ook om het kersttoneel te spelen en zullen nog kaarten kerstknutselen voor de mensen van het rusthuis. Ook de nieuwjaarsbrieven, woordpakket 8 en typ 10 ,...komen wat uitgebreid aan bod.
proefwerkgroeten,
juf Els


 

Geen opmerkingen: