donderdag 17 juni 2021

typ 10 online test

In het weekend voelden we ons als een vis in het water om aan papa ons knutselwerkje te geven.
Ondertussen herhaalden we deze week flink verder, trainden nog wat onze tafels, de woordsoorten en zinsdelen ,...
Vandaag was het ook onze laatste zwemles.Heel wat leerlingen maakten ook hier een grote vooruitgang.
Dinsdag deden we de online test typ 10. We probeerden met de juiste vingerhouding in 7 minuten zo foutloos mogelijk te typen. Sommige leerlingen maakten heel weinig foutjes en anderen raakten ook heel ver. 
Elke dag bekijken we ook een filmpje van de 6de klas en proberen de 'masked student' te ontmaskeren. Heel tof ! Wie is wie ?
Maandag mag iedereen in rode (duivels) outfit naar school komen want dan gaan we de uitdaging aan om met onze gemeente Moorslede te tonen dat wij échte supporters zijn. Daarom houden we ook een penaltycup met in het doel onze juf of misschien wel de burgemeester! 
Vandaag zijn ook de andere proeven gestart. Die duren tot volgende week donderdag. Probeer jullie maar verder goed te concentreren , zorg dat je goed uitgeslapen bent .
Dan komt het wel goed !
Geleidelijk aan (om de rug niet te belasten )zullen de leerlingen werkboeken en schriften mee krijgen (met kruisje op ) die ze thuis mogen laten omdat we ze niet meer nodig hebben in klas. Die kunnen thuis verzameld worden, eventueel  in een doos.
verbetergroeten,
juf Els

 

Geen opmerkingen: