woensdag 10 november 2021

Zingen voor Sint-Maarten

Acht dappere vierdeklassers stonden aan de start van de loopwedstrijd vlak voor de vakantie . Iedereen bereikte met glans de eindmeet. Proficiat !
Het was een korte week maar we vlogen er direct in. 
We lazen als echte nieuwslezers het nieuws voor , interviewden elkaar en leerden hoe we het onderwerp en de rest van de zin moeten vinden.
We herhaalden blok 3 van wiskunde en maakten het eerste deel van de toets.Volgende maandag volgt meten en meetkunde. 
We vierden twee jarigen deze week ; Thiebe en Yora .We zongen, ze trokken een kaart en we werden getracteerd. Proficiat allebei !
In de weroles zochten we de planeten op en leerden over de eerste maanlanding. We leerden wat extra bij over Mars, de oranje planeet.
We typten en oefenden de gele letters van onze linker-en rechtermiddelvinger. Sommigen kregen een sticker omdat ze oefenden in de vakantie ; anderen kunnen hier nog een tandje bijsteken de volgende dagen...
Na het vrij kwartier zongen we het Sint-Maartenslied bij het bureau en we kregen een lolly. Aan iedereen die vanavond zal zingen ; wees voorzichtig en beleefd. Je bent ook bij de juf thuis welkom . (bij het branden van een lichtje is de juf thuis) Veel plezier en prettig , verlengd weekend !
groeten van Sint-Maarten en
juf Els

 

Geen opmerkingen: