woensdag 24 september 2008

Een boeiende week...

Vorige vrijdag werd de juf tante van een tweeling ; Ronan en Silas en dat verdiende een kleine tractatie voor de leerlingen!


In de knutselles maakten de kinderen een slakje uit klei bij juf Inge. Zo wordt ons thema ook geïntegreerd in andere lessen. De schoolreis van vrijdag past ook heel goed bij ons thema. We bezochten al de site van Paradisio,de nmbs en enkele andere dierensites. Voor onze eigen Bunderzoo hebben we weer heel wat enthousiaste dierenverzorgers uit de klas.



We zijn ook al verhuisd van plaats in de klas. Dat doen we om de 15 schooldagen en zo leren we met verschillende leerlingen rekening te houden en wisselen we veel. In sociale vaardigheden werkten we al met 'de veilige stoel' en speelden rollenspel over 'de leeuw' en 'de kameel' uit de axenroos. Dit zullen we nu ook proberen toe te passen in groepswerk.


Er waren 5 sportieve leerlingen( en de juf) die vrijdagavond in Dadizele meeliepen met de stratenloop. Ze hebben het allemaal prima gedaan. Een extra pluim voor Michiel want met z'n eerste plaats zijn we fier om een Vlaams kampioen in onze klas te hebben.Maar vergeet niet; deelnemen is belangrijker dan winnen. Dus proficiat aan al wie meeliep. Dinsdag hielden de koorleden van het klein gezang een receptie omdat ze dit jaar 5 jaar bestaan, met drank en gebak. Mmmmm...De naam Klein gezang werd gedoopt tot: Klein Gezang XXL.Jaja, ze zijn met superveel, er zijn ondertussen al 'grote' volwassen spelers (papa's of mama's) bijgekomen en de kleintjes van 5 jaar geleden zijn nu al bij de 'larges;groten' van de school.; vandaar die XXL.
Duimend voor mooi weer op vrijdag;
zonnige groetjes,
juf Els

1 opmerking:

Ann zei

Proficiat aan tante juf Els ook aan Céline en Jozefien met hun broertje.
Het is fantastisch om het klasgebeuren van Inge op deze manier te kunnen volgen

Groeten
Ann