donderdag 4 september 2008

Een nieuw schooljaar.

Ziezo; het schooljaar 2008-2009 is gestart en samen met de 25 vierdeklassers hoop ik er het beste van te maken; samen leren en werken om de inhouden onder de knie te krijgen en ook met elkaar leren overeenkomen en zorgen dat iedereen zich thuis voelt op onze school.

De eerste schooldag werden de ouders (en ook de juf) 's morgens getracteerd op een kopje koffie,aangeboden door de oudervereniging. Goed opgewarmd konden we dus bij het belteken van start gaan met de afspraakjes, gewoontes,...die in een groep gelden. 's Middags kwamen we met de hele school samen en het schoolthema voor dit jaar:'Beestig gezond, het jaar rond' werd ingeluid met een toneeltje, gespeeld door enkele leerkrachten.We werden ook getracteerd op een gezond drankje en hapje; fruitsap en lekkere druifjes.


De nieuwe kinderen werden extra verwelkomd, de jarigen van de grote vakantie naar voren geroepen, het schoollied werd gezongen,...en we sloten af met een bewegingsmoment al joggend (juf doet dat graag hé)op het nummer :'I'm jogging!!!'
We hebben deze week ook al flink gewerkt: ons eerste woordpakket zit er al op, we herhalen (voorlopig tot 100)van wiskunde en leerden elkaar en de klas beter kennen.
Op vrijdag kwamen we weer samen met de ander leerjaren om een startviering in de kerk te houden.
De juf is het dus al weer goed gewoon, ik hoop van de leerlingen hetzelfde.

Groetjes,
juf Els

Geen opmerkingen: