zaterdag 13 september 2008

Goed gestart

De eerste veertien dagen zitten er weeral op en we komen stilaan goed op dreef. Sommigen hebben nog wat moeite om het tempo te volgen, maar ik zie dat dat binnen de kortste keren wel voor iedereen haalbaar zal zijn.
Maandag verkozen we uit enkele kandidaten onze klasgenoot die op de MOS-raad van de school aanwezig zal zijn. Annelore zal dit doen en Liese-Lotte zal soms eens bijspringen.
In de wiskundeles herhalen we tot 1000 en krijgen af en toe de hulp van juf Mia en juf Inge.

Het dierenthema 'de gewervelde dieren ' zien de meesten erg goed zitten,er zitten veel dierenvrienden tussen de 4de klassers.De leerlingen kozen de dolfijn uit als zoogdier om extra over te leren (op te zoeken).


Onze schoolreis binnen veertien dagen naar Paradisio past ook heel goed in dit thema. We kwamen met het 2de,3de en 4de leerjaar samen om de bestemming te achterhalen. Na een liedje waarbij de leerkrachten bepaalde woorden weglieten, hadden de meeste groepjes nog niet door waar we naartoe zouden trekken. De puzzel met het grondplan van Paradisio maakte echter veel duidelijk. We zien er al naar uit. !!!


Groeten,
juf Els

5 opmerkingen:

sofie zei

Proficiat juf Els...
Erg leuk om eens foto's te zien van alles wat jullie beleven met de klas, zo zien wij ook eens wat jullie doen!
Groetjes Sofie(mama van Gauthier Steen)

louis zei

Hallo juf Els,
Ik vind het leuk om de foto's van
onze klas te tonen aan mijn mama en papa.
Groetjes van Louis Devisch

Claudine zei

Tof zeg!! Héél leuk om jullie bezig te zien. We kunnen jullie nu alleszins goed volgen in school. We zullen hier dikwijls naar kijken.
Groetjes, Claudine en Michiel

isabelle zei

Wij vinden het heel leuk om op deze manier de belevenissen van onze kapoen en de vriendjes te zien. Dit zal heel veel worden bekeken.
Proficiat aan Els en familie met de geboorte van Louis!

arthur zei

Keitof dat we foto's van onze klas kunnen zien en tonen aan onze familie. Ook van ons dikke proficiat aan Fam Callens met de geboorte van Louis.