woensdag 10 juni 2009

De laatste loodjes...


We zijn volop aan het herhalen en dinsdag kwam er een welgekomen verrassing. Na de middag hadden het derde en vierde leerjaar een 'tussen-twee -vuren' tornooi in de sporthal. Dat werd bovendien gewonnen door onze klas. De juf en kinderen zijn ook heel benieuwd wie sportactiefste klas wordt , want we maken kans... Juf Marianne kent al het resultaat maar verklapt nog niets .Ze houdt het spannend tot de laatste schooldag. Dan zullen ook de sportactiefste leerlingen hun medaille krijgen ( en hopelijk de juf ook) . Onze klas telt maar liefst 4 leerlingen die aan elke buitenschoolse sportactiviteit hebben deelgenomen. Dit zijn Louise, Liese-Lotte, Niels en Arthur. Die verdienen dus een extra pluim !!! (en ook de ouders die ze telkens gebracht of gehaald hebben)

In de laatste maandopening kwamen nog eens alle dieren van de axenroos aan bod en ook in onze klas werken we ons bundeltje over de dieren af.
Hopelijk slaat de examenkoorts nog niet te veel toe, want volgende week dinsdag starten de proeven. Ik wens dan ook iedereen een fris uitgeruste start en veel moed. Toi,toi,toi
Duimende groeten,
juf Els

1 opmerking:

louis zei

Aan iedereen veel succes tijdens de proefwerkweek. Nog een laatste inspanning en dan komt de grote vakantie eraan. We duimen!
Groetjes van de mama van Louis Devisch.