woensdag 24 juni 2009

Opruimen en afscheid vieren !


De proefjes zijn achter de rug en alles kan ingepakt worden. We werkten ons portfolio af en bekeken elkaars 'bestwerkstuk' nauwkeurig. Ja, we mogen er trots op zijn.
We zorgden ervoor dat ook elke jarige van de grote vakantie gevierd kan worden en daarom verdeelden we het over de resterende tijd en wordt het elke dag smullen. Proficiat Louise, Ciska, Lowie V,Gauthier,Arthur en Liesbeth.

Samen met het derde leerjaar werden we beloond voor onze inzet tijdens het tandemlezen en hielden we samen een 'speelsessie' in de zandbak, op het klimrek en bij de dieren.
Ook op dinsdag was de zon van de partij voor onze 'schoolbarbecue' en konden we buiten eten aan onze lekkere worsten, groentjes en frietjes. In de namiddag werden we nog getracteerd op een ijsje. De champion league finale werd gewonnen door het zesde leerjaar en 'de simpsons' van onze klas wonnen de kleine finale en werden verdiend derde. Dat dankzij de enthousiaste supporters uit onze klas. Er staan nog een paar leuke dagen op het programma en niet vergeten: maandagmorgen om 7.55 uur aan de Bunder zijn om te vertrekken met de bus voor de gordel.
zonnige groeten,
Juf Els

1 opmerking:

sofie zei

Gauthier vond de BBQ heel leuk en het spelen in de zandbak ook...zeker het onderdelven van z'n vrienden! Hij had er s'avonds nog plezier aan als hij eraan dacht!
Jullie hebben zeker de zon goed van de partij gehad...hopelijk voor de gordel ook zo!
Alvast bedankt voor de super leuke blog die wij konden meevolgen en voor alle leuke foto's, wij hebben er een leuk 4 de leerjaar fotoboek van gemaakt, een heel leuke herinnering...Merci en groetjes fam.Steen