vrijdag 4 september 2009

Welkom allemaal!!

Dinsdag 1september was het zover...de start van het nieuwe schooljaar. 's Morgens werden de ouders verwelkomd met een kopje koffie en een lekker gebak, dankzij onze oudervereniging.De kinderen van het 4de leerjaar kregen een blauwe wolk om aan hun schooltas te hangen.Ons jaarthema is immers 'de droomfabriek' en we hebben vele mooie dromen om er een goed schooljaar van te maken. Om 8.30 stonden alle 21 vierdeklassers paraat om hun nieuwe klas te verkennen. We maakten kennis met elkaar en leerden al vlug de 3 nieuwe kinderen van de Koekuit kennen.Voor hen betekent dit een extra stap naar een nieuwe school en de juf hoopt dat ze zich vlug thuisvoelen. De medeklasgenootjes kunnen daar natuurlijk aan meehelpen. En dat doen ze gretig, zie ik.

Met de hele school kwamen we samen in de gymzaal (voor de zon was de vakantie blijkbaar ook afgelopen) om samen te zingen, elkaar en de (nieuwe)juffen te verwelkomen, te luisteren ,kijken,...met een koek en een drankje.
Stilletjesaan raken we wegwijs in de nieuwe afspraken, boeken,schriften ... De een went wat vlugger dan de ander, maar dat komt wel .In de korte oefenmomentjes heb ik al gezien dat het een klas is die goed kan werken en dat belooft...

fris gestarte groetjes,
juf Els

Geen opmerkingen: