vrijdag 18 februari 2011

fruitmoment met peuters


Zondag zetten Renee, Lisette, Nelle, Arne, Elian,Clément ,Chiel-Jan en de juf hun beste beentje voor tijdens de loopwedstrijd , de VAD-cross in Dadizele. De juf was haar fototoestel vergeten , maar gelukkig hadden we met Renees mama een prima 'paparazzi ' in de buurt en de foto's kan je ook bekijken op de schoolsite. Proficiat allemaal; want jullie zijn dus zéker voor al de niet- starters geëindigd ! Hier telt zeker 'deelnemen is belangrijker dan winnen ' , want als we willen kans maken om sportactiefste klas te worden , tellen niet de prestaties ,maar alleen het aantal deelnemers !! Maak jullie maar op voor de volgende activiteit, sportievelingen ; de zwemmarathon in maart !

Vandaag hielden we fruitmoment met de peuters van juf Helen. We haalden hun fruit op, wasten en schilden het en sneden het in stukjes. We verdeelden het op bordjes per soort en loodsten dan elk een peutertje naar een zitplaatsje. Sommigen aten hééél veel en anderen wilden niet proeven.

De meesten hebben echter flink gegeten dankzij de goede inspanning van de vierdeklassers die zich als echte peuterverzorgers gedroegen. 't Was leuk op zien hoe ze zich over 'hun 'peutertje ontfermden ...Dat belooft voor de toekomst ! Hier zitten beslist prima kleuterjuffen of -meesters tussen , of tenminste hele goede mama's en papa's !

peutergroeten,
juf Els








Geen opmerkingen: