vrijdag 11 februari 2011

'Toekomst' in de doos !


We zijn al druk aan het oefenen voor het schoolfeest ; zo nu en dan tussendoor een kwartiertje en het het zit nu bijna helemaal in elkaar. Dinsdag proberen we eens met 'gepaste' kleren.
Het was een drukke toetsweek (wiskunde, wero en LVS) .We hernamen ook wat de werkwoorden en dat bleek meer dan nodig voor de meesten. Oei,oei,oei, die werkwoorden toch !
Bij juf Mieke werd iets moois voor Valentijn gemaakt .
Omdat we op de kerstmarkt onze zelfgemaakte kerstspulletjes verkocht hebben, kregen we nu onze beloning ; enkel ballen voor op de speelplaats, een puntenslijper voor de klas, een Thea Stiltonboek en play-maïs voor hoekenwerk.

Vandaag staken we ook al onze 'toekomstgedachten' die we neerpenden en versierden in een grote schoendoos die we dichtkleefden. Nu wordt de doos nog versierd en die mag pas opengedaan worden binnen 10 jaar; vanaf februari 2021, dus, door wie het niet vergeten is natuurlijk !! De leerlingen zijn benieuwd wat er zal kloppen van wat ze nu denken wat er binnen 10 jaar zal gebeuren. Sommigen denken dat ze zullen leren in auto rijden, of leidster van de VKSJ zijn, of leren voor... Ook nieuwsgierig?De juf in elk geval wel !
Geniet van jullie vrije maandag allemaal en aan de klein gezangers XXL; een leuke creanamiddag morgen. !
Toekomstgroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: