vrijdag 23 december 2011

kerstsfeer







Op maandag kregen we onze 2 Géronimo Stiltonboeken, fantasia 5 en 6,geschonken door de oudervereniging met de opbrengst van de Happy Days-fuif .Daar waren de kids (én de juf ) heel blij mee. Dankjewel ,hoor !!
We kregen ook wat extra computertijd, werkten woordpakket 8 af en leerden over het gemiddelde en de proef van cijferen.We deelden pluimpjes uit aan anderen en kregen een 'tegoedbon' van de juf , die we in het nieuwe jaar kunnen gebruiken.Dat vonden de meesten super !!

Veel tijd werd besteed aan ons kersttoneel, waarin we voor de eerste keer dit jaar een échte rol kregen. De rol kende iedereen in een mum van tijd van buiten, aan het toneelspelen zelf ( en vooral luid genoeg), was nog wat werk aan de winkel , maar iedereen spande zich goed in om het te doen slagen. Typisch deze klas dus...Vandaag kwamen enkele klassen naar onze acteertalenten kijken en ze genoten ervan.

We vierden ook met de klas kerstfeestje waarbij we op het nieuwe jaar toostten met een drankje en hapje. We verdeelden onze zelfgemaakte kaarten , luisterden naar enkele muziekinstrumenten van klasgenootjes en speelden een kringespelletje.

In de namiddag werd als beloning voor het flink in de rij staan , in stilte naar boven gaan en niets te laten rondslingeren , een film getoond. Sommigen mochten een kwartiertje later instappen...Zo werd het opeens tijd om de vakantie in te zetten en iedereen een prettig eindejaar te wensen. Ik wens dan ook aan alle ouders en grootouders een sfeervolle kerst , met veel lieve mensen en een gezond en gelukkig 2012 ! Tot volgend jaar !!!
kerstgroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: