vrijdag 16 december 2011

proefwerkweek!


Deze week was een drukke proefwerkweek maar alle leerlingen hebben zich prima ingezet . Tussendoor zetten we de kerststal en kerstboom in de klas en de leerlingen versierden met ballen, slingers en lichtjes. Elke dag steken we nu al drie kaarsjes van de adventskrans aan en zingen enkele kerstliedjes terwijl we de grote daglichten uitdoen en dat zorgt voor echte kerstsfeer.In het muzikale pak deze namiddag zaten telkens (denk)vragen over pakjes krijgen en geven en welke gevoelens daar bij te pas kunnen komen.

We verdeelden ook de rollen van het kersttoneel .Morgen gaat de kerstmarkt door. Hopelijk verbetert het herfstweer van de laatste dagen wat , maar we kunnen ons zeker verwarmen in de tent van het koor XXL en genieten van de gezangen en mooie kerstwerkjes. Iedereen welkom !!
Naast onze fruitdag op dinsdag proberen we vanaf nu ook op vrijdag groente of fruit mee te brengen en als er 18 leerlingen hieraan voldoen wordt er een sticker gekleefd op het actieblad.
Als afsluit nog een mooi passend 'elfje' van Julie,wat gisteren verscheen in de Bond:

kerstmarktgroeten,
juf Els

2 opmerkingen:

Julie Va zei

Leuk !
Groetjes, Julie (zus van Eline)

Klas 4 VBS Moorslede zei

Tuurlijk,ik bedoelde weldegelijk jou hé en ik heb dit vlug aangepast.Dit zal voor de juf een werkpuntje zijn voor 't nieuwe jaar!Sorry, hoor !