vrijdag 7 september 2012

Een school vol talent !

 Op 3 september stonden alle 22 leerlingen van de 4de klas mooi in de rij.  We maakten eerst kennis met elkaar, met het nieuwe smartbord en met wat materiaal in de bank. We leerden al meteen met onze pen schrijven.
 
 Na de middag kwamen we met de hele school samen om ons schoolthema van dit jaar: 'een school vol talent ' toe te lichten. In de maand september staat ' samen knap ' centraal. We kregen ook een smurfensnoepje en een zakje talentensnoepjes om eens uit te delen als de klas eens een dikke pluim voor iets verdient.
We hadden ook al een jarige. Jelle kwam als eerste aan de beurt . We zongen en smulden van het lekkers. Gelukkig waren onze zelfgemaakte verjaardagskaarten juist op tijd klaar.
Op vrijdag herhaalden we ook enkele lengtematen en daarvoor oefenden we in groepjes met meetmateriaal.
We renden ook de 100 meter in de rijweg en probeerden als echte 'Usan Bolts' dat in zo weinig mogelijk seconden af te leggen. Het waren er wel ...ietsje meer !!!
Deze week zijn we er dus al goed ingevlogen. De week is voorbijgevlogen .Sommigen moeten nog wat wennen aan het tempo in de 4de klas, maar dat komt nog wel  !
Verder wens ik iedereen een zonnig weekend !
startgroeten,
juf Els

 

Geen opmerkingen: