vrijdag 14 september 2012

Smartbord

 
Maandag kwam Noah op bezoek in onze klas, het broertje van Zana samen met zijn ouders. Fiere zus (en meter van de kleine spruit)tracteerde ook met doopsuiker en ook de juffen kregen iets lekkers. Dankjewel !




Ons smartbord geraakt al goed ingeburgerd. Ondertussen zijn de bordboeken van wero en taal geïnstalleerd, wat ook heel wat voordelen biedt . In de muzische les werd zelfs al naar muziekstukjes geluisterd.


In de godsdiensles zijn we bezig met het thema symbolen. We leerden het verschil tussen tekens en symbolen, die iets persoonlijks voor ons betekenen.Uniformen betekenen ook iets ; je hoort bij de groep; jeugdbeweging, sportclub of... Vandaag brachten we ons uniform mee als bewijs en vertelden we wanneer we dat uniform dragen en wat dat betekent.


Ons eerste taalthema komt goed overeen met het schooljaarthema; talenten. We zochten naar de talenten van onze idolen, van onze klasgenoten én van onszelf. We werkten dit af in een puzzelstuk en mochten raden wie van de klas achter bepaalde talenten stond.

marathongroeten (dankzij jullie duimen is het de juf gelukt)
juf Els

Geen opmerkingen: