vrijdag 6 september 2013

Awel-merci

 Awel, merci! Dit is ons jaarthema dit schooljaar.Bij het toekomen op 1 september kregen alle kinderen een kaartje om aan hun schooltas te hangen. In de namiddag werd het thema wat toegelicht en speelden enkele leerkrachten een toneeltje waarbij allerlei mensen 'goeidag' zegden in hun eigen taal. We kregen ook elk een d(r)ankjebeker met voor september een energiedrank in zodat we vol energie het schooljaar kunnen starten. Awel, merci dat was tof !





We maakten kennis met elkaar leerden deze week al heel wat. We probeerden de juiste 'instructies' aan elkaar door te geven in de taalles en hielpen commisaris Clo-Clo bij zijn speurtocht naar de graffitispuiter.


In de wiskundeles herhaalden we tot 100 en maakten we kennis met allerlei lengtes. We liepen ook de 100 m , zoals Usan Bolt deze avond in Brussel, maar wel wat minder snel , vermoeden we ...Alhoewel, wie weet? Daarvoor moet hij zeker vlugger lopen dan ...16 sec...


We vierden ook de verjaardag van Julie die in augustus jarig was. Ze kreeg een kaart uit de doos , die we zelf gemaakt hadden en we zongen en smulden.
Zoals je op de foto's ziet, de vierdeklassers zijn een toffe bende en de juf kan de eerste week met een goed gevoel afsluiten. We zien het helemaal zitten !!!!
startgroeten,
juf Els































































Geen opmerkingen: