vrijdag 27 september 2013

Op schoolreis naar Planckendael !

Na een vrije kermisdag werkten we goed door aan ons woordpakket, maakten enkele taaltoetsjes, een wiskundetoets en sloten ons werothema af met enkele leerlingen die een passende 'outfit' aantrokken om iemand uit een vroegere tijd uit te beelden.
We bereidden ook onze schoolreis wat voor en zochten op de computer informatie over Planckendael en zochten op het smartbord naar de juiste treinuren en overstapplaatsen.
Eindelijk was het vrijdag en iedereen stond paraat in Roeselare om de trein te nemen richting Mechelen. Na een boottochtje maakten we kennis met de olifanten( wie zou nu precies Kai-Mooc zijn ?), giraffen, koala's,... en zoveel meer. Dankzij het mooie weer konden we buiten pciknicken en ons uitleven op het speelpleintje. De vierdeklassers verrasten de juf door heel mooi samen in het zand te spelen en o.a. een mooie achtbaan te bouwen. We klommen ook op een tof klimparcour en vertrokken dan weer richting boot en trein. Het was een boeiende dag ! De juf is wat moe, maar tevreden over haar klas en de voorbije dag. Slaap wel , iedereen . De hele reeks foto's kunnen jullie bekijken onder 'foto's 4de klas'.
groeten uit Planckendael,

juf Els











Geen opmerkingen: