vrijdag 14 februari 2014

hard werken en toetsjes

. Het zijn drukke tijden. We leren veel dingen bij en er wordt ook getoetst of iedereen wel mee is met de vele nieuwe leerstof  taal, wiskunde, wero. Ondertussen hebben we ook onze testjes LVS(leerlingvolgsysteem) wiskunde achter de rug.
Tijdens het verbeteren wordt soms een momentje ingeschakeld waarbij leerlingen uitleg geven aan elkaar ('tutoring') over bepaalde onderdeeltjes.



Dinsdagvoormiddag hernamen we nog eens kort ons'tableau vivant' of 'levend schilderijtje' waarbij we drie tafereeltjes uit 'de tovenaar van Oz' uitbeeldden. Ondertussen ronddenwe ook verder ons stripverhaal af.




Op donderdag hadden we nog onze gratis voorstelling 'Mr. en Ms. Murphy' in de Bunder. Sommige leerlingen konden lachen om de grapjes, maar om eerlijk te zijn; het was niet echt de juf haar ding (en veel leerlingen volgden haar hierin).Spijtig.
Vandaag was het 'dikke truiendag' . Hier doen we aan mee met de school, vooral om de leerlingen energiebewust te maken. We hebben dan ook geprobeerd de verwarming wat te minderen vandaag , maar hebben het echter zeker niet koud gehad. Daarbij, we werken ook heel hard in de vierde klas en hebben het meestal té warm in de klas.Ook op andere dagen minderen we dus soms de verwarming .
We hielden ook een korte maandopening waarbij we per twee een rood liefdes-(vriendschapsdrankje dronken


dikke truiengroet,
juf Els

Geen opmerkingen: