vrijdag 29 mei 2015

Klein Duimpje en andere muzische activiteiten

 Elien was de volgende jarige uit onze klas. Dat vierden we gepast met gezang, een kaart en wat lekkers ! Proficiat !
Naar aanleiding van ons werothema 'Op speurtocht in de berm' onderzochten we wie en wat er in de berm leeft en ontdekten we dat op een klein stukje (1m²) veel verschillende soorten voorkomen.
In de wiskundelessen zijn we volop gestart met het herhalen van getallenkennis, cijferen en bewerkingen. Volgende week komen de andere delen uitgebreid aan bod. Ook ons herhalingenschema voor thuis (als hulpmiddel) kregen we mee naar huis om alles al eens in stukjes voor de grote proeven te kunnen herhalen.

Op donderdag stelden we ons toneeltje 'Klein Duimpje' voor aan het publiek. Het tweede leerjaar mocht komen kijken. Iedereen gaf het beste van zichzelf en jaja, er zitten toch wel enkele acteertalenten tussen de vierdeklassers !!!



Vrijdag was er muzische dag waarbij een deel leerlingen met meester muzisch werken rond het kooroptreden van zondag en de rest van de groep werd samen met de andere klassen in groepjes verdeeld. Met een doorschuifsysteem werd er zo gewerkt rond de verschillende muzische onderdelen: bewegingsexpressie, beelopvoeding,drama,muzisch taalgebruik en muziek.

Aan de klein gezangers XXL : heel veel succes gewenst op zondag. De juf komt supporteren en ziet al uit naar jullie optreden !Geef er maar een lap op !

Groeten van klein Duimpje
en juf Els


Geen opmerkingen: