zaterdag 16 mei 2015

Sportklassen in Heuvelland

Met de zon van de partij vertrokken we maandagmorgen welgezind richting Nieuwkerke, waar we ons installeerden in onze slaapzaal. Na een lekker bord spaghetti vertrokken we in groepen voor een heuse fotozoektocht doorheen het mooie landschap.


 's Avonds smulden we hotdogs en kropen in onze  slaapzakken voor een (in het begin babbelende??) nacht.


's Morgens waren de leerlingen echter al vroeg uit de veren want er stonden ons op de Rode Berg heel wat boeiende sporten te wachten. Teamspelletjes, boogschieten, muurklimmen, touwenparcour, death ride, voor elk wat wils dus en voor de durvers een hele uitdaging !!

' s Avonds aten  we lekkere barbecue en genoten van de dansjes  en goocheltrucs tijdens het vrij podium. De oogjes vielen dan ook vroeger toe na enkele dagen vol sport en spel en veel ravotten in open lucht. De volgende morgen waren er heel wat toch fit genoeg om een korte ochtendjogging te houden op het liedje 'I'm jogging !!'We probeerden ook in groepen enkele sporten uit met een doorschuifsysteem en het werd het tijd om in te pakken.
Alles is opperbest verlopen en ook de juf kwam moe thuis, maar superrtrots op de prestaties van haar vierdeklassers; de leerlingen waren sportief op allerlei vlak , staken een handje bij waar ze konden en zorgden ook heel goed voor elkaar. Een tevreden juf dus !!!
groeten uit Nieuwkerke,
juf Els


Geen opmerkingen: