vrijdag 8 mei 2015

wiskundedag en fietsparcour

Maandag was er een wiskundedag rond patronen. We luisterden naar het verhaal van Patronella en gingen dan samen aan de slag om patronen te kleuren, stempelen en spiegelen.

Naar aanleiding van de verkeerslessen probeerden we ook eens de ketnet-verkeersquiz uit om onze kennis over de verkeersregels te toetsen.






Donderdagnamiddag kwamen wij aan de beurt om onze kennis van de verkeersregelmenten en fietsvaardigheid te testen op een verkeersparcour , klaargezet door de oudervereniging ! Dankjewel daarvoor !!!!



In de wiskundelessen hebben we vooral gecijferd met kommagetallen en kregen de leerlingen ook vrijblijvend een bundeltje mee om de andere leerstof wat in te oefenen tegen maandag 18 mei.







Een dikke proficiat aan Marie , de volgende jarige in de rij waarvoor we zongen en een kaart uitdeelden. We werden ook weer getracteerd. Mmmmm!
Het is bijna zover ! Maandag starten de sportklassen . Ik wens iedereen een sportieve driedaagse toe . De weersvoorspellingen zijn goed...Dus we zien het zitten !!!

Ook aan alle mama's een dikke proficiat gewenst met moederdag zondag !!
moederdaggroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: