vrijdag 17 juni 2016

Tussen twee vuren

Maandag kleurde de speelplaats rood-zwart-geel want als echte rode duivelfan mochten we naar school komen.Het mocht niet baten, maar in de vierde klas zitten superfans en die zien het nog zeker zitten voor de volgende matchen.We vullen ook de uitslagen gretig in en zoeken ook eens op waar de Europese landen liggen (link naar volgend schooljaar toe) Ook ons eigen voetbaltornooi (champion league) op de speelplaats wordt gretig gevolgd.

Deze week werkten we naarstig  allerlei bundeltjes af, soms elk iets anders, wat voor de leerlingen zelf het nuttigst is. Vorige vrijdagnamiddag was er nog zon en we profiteerden daar nog even van om in de nieuwe tuin en zandbak te spelen. Suuuuuper!!!!
Tussen al het herhalen door was er op dinsdag een welgekomen afwisseling; het tussen twee vuren tornooi met de tweede graad. Onze klas verdiende de zilveren medaille en we beleefden een sportieve voormiddag.

 Op donderdag reikte de juf de typdiploma's uit. Iedereen kan nu blind typen. Wat de snelheid betreft, blijven oefenen , hé !

 Als afsluit van ons taalthema 'Ei-land' maakten we in groepjes een affiche waarbij we proberen de mensen te lokken om het pretpark te bezoeken.
Vandaag zijn we gestart met enkele proefjes. Voor volgende week geeft de juf nog mee; goed uitgeslapen zijn zodat je fris bent om de proefjes te maken. Dan lukt het wel !!!
Rode duivelgroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: