vrijdag 9 september 2016

'One mile a day' onder een stralend zonnetje

In de taallessen maakten we kennis mt de school van Brommel en hielpen we commissaris Clo-Clo met de graffitispuiter op te sporen door aandachtig de tekstjes van de getuigen te lezen. Ondertussen zijn we ook met woordpakket 1 gestart.
Deze week liepen we telkens onze mijl onder een stralend zonnetje.Als het té warm was, liepen in de voormiddag en het stukje in het bos lopen was zalig. Voorlopig wandelen we nog 2 keer en dat lukt al heel goed.Méér dan de helft van de klas zou zelfs al een tandje kunnen bijsteken, maar we bouwen geleidelijkaan op.


In de wiskundelessen herhaalden we tot 100 en per twee hielpen we elkaar bij het meten van lichaamsdelen en voorwerpen uit de klas.

We vierden op donderdag de eerste jarige; Jani die in augustus jarig was. Onze verjaardagskaarten waren juist af, we zongen ons verjaardagslied en ze kreeg de kroon op. We werden getrakteerd op iets lekkers. Mmmm.



Maandag voorspellen de weerberichten weer schitterend weer. Dat komt goed uit voor onze leerwandeling rond het thema 'Welkom in onze gemeente'. Best goede stapschoenen aantrekken, hé ?


lopende groeten,
juf Els

Geen opmerkingen: