vrijdag 14 oktober 2016

Feesteditie happy days

In de taallessen sloten we het thema af met een tekst over zeepaardjes, waarbij we leerden de belangrijkste informatie uit een tekst te halen en door te geven aan elkaar.
Deze week herhaalden we de ijzeren maten bij meten ,leerden hoofdrekenen tot 10 000 en oefenden het snelrekenen.Bij bouwsels probeerden we het voor-achter -en zijaanzicht te bepalen en maakten het grondplan van een deel blokjes.
Tijdens de godsdienstlessen blaasden we 'levensadem' met ecoline op een blaadje en maakten zoals de Boeddhisten gebedsvlaggetjes waarop we een wens schreven. Nu nog mee laten waaien met de wind...
Dré is de volgende jarige in het rijtje. Proficiat , Dré. Hij verkoos zijn eigen feesthoedje op te zetten. We zongen en de lekkernij smaakte.

Morgen is het de 15de edite van de Happy Days voor de papa's en mama's; een feesteditie dus. Daarom mochten de kinderen vandaag ook al wat uitgedost in het thema 'Glitter en glamour
' naar school komen en 'proeven' van dit feest.De juf zal dit jaar jammergenoeg voor de allereerste keer morgen niet aanwezig kunnen zijn wegens een huwelijkfeest van familie. Dankjewel oudervereniging voor al jullie moeite die hier maar weer ingestopt wordt. Dankjewel ook aan de ouders die aanwezig zullen zijn, zo steunen jullie ook onze school !!!
Happy Daysgroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: