vrijdag 7 oktober 2016

Leren tot 10 000

In de muzische lessen bekeken we de uitleg van een beroepskalligraaf. Daarna experimenteerden we met een dubbelpotlood, maakten voelinitialen en schreven gekke kris-kraskleurzinnen.
We hielpen in de taallessen professor' Van den Uytleg' en bedachten gekke namen voor ons dier en stelden het dan in groepjes voor aan de klas. We oefenden ook onderwerp en pv. en lazen over een piepende leeuw. Ons tweede thema gaat immers over vreemde verhalen over vreemde dieren.
Donderdag verhuisden we weer. Dat doen we heel regelmatig zodat iedereen zeker eens naast iedereen in de klas zit in de loop van het schooljaar. Overeenkomen met iedereen en rekening kunnen houden met anderen, is heel belangrijk.
In de wiskundelessen leerden we tot 10 000. We oefenden ook de inhouden en trainden zoals elke vrijdag onze tafels (in 5 minuutjes)wat.
Morgen is er wandeltocht (zie bericht gimme). Daarvoor hoeft dus niet ingeschreven te worden vooraf. Iedereen welkom om mee te wandelen met enkele leerkrachten om 10.00 uur of op een ander moment van de dag (wel of niet in gezinsverband)Misschien komt de juf jullie wel ergens tegen, want de juf zal de tocht al lopend afleggen... Veel wandelgenot alvast !
groeten van professor Van den Uyleg en...
juf Els

Geen opmerkingen: