vrijdag 5 mei 2017

schoolreis

De vroegste vogels waren op dinsdagmorgen de jongens van de vierde klas. Ook de meisjes waren op tijd om met de trein richting Brugge te vertrekken.
In het Boudewijnpark verkenden we eerst met heel de klas samen het park en pikten al enkele attracties mee. Daarna beken we de zeeleeuwenshow en picknickten we.
Na de middag leerden we ook bij over de zeehonden en volgden de dolfijnenshow.
Aangezien het heel rustig was in het park, kregen de vierdeklassers nog de kans om in groepjes van 4-5 personen zelf er eens op uit te trekken en te kiezen wat ze nog wilden beleven met hun groepje. Dat lukte perfect.
We sloten de dag af in Boboos indoorpark (passend, want het begon wat te 'miezer'regenen) en keerden tevreden en 'hollend' naar de trein terug. Een toffe dag !!!!
 Op woensdag vergezelde meester Elias ons in de klas en startte de stage . Hij blijft heel de maand mei en vanaf volgende week krijgen jullie van hem ook wat blogberichten.Welkom in onze klas, meester Elias !
 Tijdens het nieuwe taalthema rond water proefden de leerlingen als echte sommeliers 3 verschillende soorten water en ontdekten dat er bijna geen smaakverschil is tussen kraantjeswater en flessenwater...
dolfijngroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: