vrijdag 22 juni 2018

Proefwerken.

Deze week maakten de leerlingen proefjes. De leerlingen werkten naarstig en werden tussendoor beloond met een knutselactiviteit of iets leuks.


Zo verdiepten we ons in het WK voetbal (schema invullen ) en zochten de verschillende landen op op de kaart of de chromebooks om te zien in welk werelddeel ze liggen. Jaja,...leerstof 5de en 6de!
 We werkten ook onze folder in groepjes af over 'Ei-land' en bespraken die met de klas. Sommigen staken ook weer wat bij in de trotsdoos van begin dit schooljaar.
Tussen de proeven in speelden we ook even in de zandbak en dat wordt nog altijd erg gesmaakt bij vierdeklassers !Binnenkort koopt de oudervereniging parasols aan, zodat het in te felle zon ook aangenaam wordt.Dankjewel !
De laatste  twee jarigen kwamen aan de beurt; Marie en Matisse !Proficiat ! De laatste kaartjes werden uit de doos getrokken, we zongen ons lied en het tractaat smaakte !

 Volgende week staat er nog heel wat op het programma. Met het mooie weer in het vooruitzicht, wordt de gordel, barbecue,...super !En... Wie wint de 'schoolchampion-league'? Wie wordt sportactiefste klas? De juf ziet er in elk geval naar uit...Jullie ook?
En huiswerkje voor het weekend...goed suporteren voor onze Rode Duivels, hé !
Rode Duivelgroeten,
juf Els



Geen opmerkingen: