vrijdag 29 juni 2018

Sportief het schooljaar afsluiten !

 Maandag riep juf Marianne de 4de klas uit als sportactiefste klas . Joepi !!! We droegen allen trots onze medaille.
Tijdens de champions league supporterden we voor onze klasgenootjes en Lune maakte zelfs het enige doelpunt ! Proficiat !
Heel wat leerlingen van het 4de behaalden een beker omdat ze sportactiefste leerling waren .We liepen deze week onze laatste mijls en rekenden uit dat we dit schooljaar met de klas  samen liepen tot in Afrika en elk apart tot in Parijs.
  De gordel werd gewandeld van Ledegem naar Moorslede in stralend zomerweer. Tussendoor genoten we van de voorstellingen van Pardoes.

Woensdag kwam Nelle vertellen over India en toonde foto's van waar onze zeepjes en loombandjes beland waren. De leerlingen luisterden heel geboeid naar wat ze allemaal te vertellen had.
 Achteraf demonstreerde ze wat rope skipping trucjes en mochten de leerlingen proberen in het DD-touw te springen . Dat lukte bij sommigen aardig.
Drie leerlingen toonden dat ze ook op muzikaal vlak heel wat talent hebben. Proficiat Mathis, Simon en Amber. Het  klonk echt heel mooi wat jullie al kunnen !

Donderdag was er barbecue en was iedereen in de kleuren van de Rode Duivels . Vandaag zal er afscheid gevierd worden van het 6de leerjaar.
Het schooljaar zit er weeral op ! Dankjewel alle vierdeklassers voor jullie inzet, enthousiasme en fijne momenten. De juf zal steeds met een blij gevoel aan jullie terug denken. En denk er aan: steeds stapjes vooruit zetten; groot of klein; dat maakt niet uit; als je maar vooruit gaat !Daaaaaaaag!!!!!!
Rode Duivelgroeten (blijven supporteren hé),
juf Els

Geen opmerkingen: