vrijdag 7 september 2018

Samen op stap...naar een vijfsterrenschool !

 De eerste schooldag werden de leerlingen verwelkomd, als echte vips, op de rode loper . Dit schooljaar gaan we immers samen op stap... naar een vijfsterrenschool !
Daarom deden we ook met de hele school 'schoen'spelletjes tijdens het openingsmoment van het nieuwe schooljaar met de hele school.We zien het zitten om de 5 uitdagingen aan te gaan en in de loop van het schooljaar de sterren binnen te halen !
Ondertussen maakten we ook kennis met ons klaslokaal en leerden we Karolina, de nieuwe leerling wat beter kennen. Gelukkig zorgen er enkele vierdeklassers voor dat ze zich, ondanks het taalverschil, hier toch al vlug kan thuisvoelen op onze school.


Renée was jarig in augustus en we vierden haar verjaardag deze week.Het traktaat smaakte.Ze zette de kroon op en trok als eerste een zelfgemaakt kaartje van een klasgenoot. De fluojasjes werden door de oudervereniging nagezien en nu zullen we proberen die elke dag aan te hebben (de juf helpt wel de vergeetpotjes bij het onthouden daarvan...)
We startten al met het eerste woordpakket en in de lessen Nederlands hielpen we commissaris Clo-Clo met een misdaad door goed te lezen wat de getuigen te vertellen hadden. Er was zelfs 1 groepje dat dader, plaats én voertuig gevonden had; échte speurneuzen !
 Zo zijn we al goed gestart en de juf is tevreden ...Er werd al flink gewerkt, gespeeld, geknutseld, gelopen,... Het ziet er naar uit dat we een mooi schooljaar tegemoet gaan !De juf duimt er alvast voor !!Jullie ook?
schoenengroetjes,
juf Els

2 opmerkingen:

Fiebe Patteeuw zei

dit is leuk om te zien en te lezen
groetjes
Fiebe

Unknown zei

het is tof dat je dit maakt en dat wij het dan mogen bekijken echt tof!!!!!
groetjes margaux maertens