vrijdag 21 september 2018

Dag van de sportclub en strapdag

Ook Thieu was vorige week toch van de partij tijdens de stratenloop om samen met Yelena ,Danté en de juf onze klas te vertegenwoordigen; allemaal winnaars !

In de muzische les werkten we onze trotse schoen af en schreven er op een briefje onze talenten , of dingen waar we best trots op mogen zijn, op.Het resultaat mag gezien worden en...nee...het is niet voor de Sint bestemd😏

 De gewichten kwamen aan bod in wiskunde. In de zandbak probeerden we zakjes te vullen van een opgegeven gewicht, maar wat bleek? Elk groepje zat telkens ruim boven het vooropgestelde gewicht.
Ons eerste taalthema zit er op en dus ook de toetsjes...Sommigen hebben zich wat mispakt en zullen de volgende keer wat aandachtiger moeten werken...Geen nood, stapjes vooruit maken op elk vlak is de boodschap en goed luisteren naar de tips.
Twee speciale dagen deze week. Tijdens de dag van de sportclub haalden we onze eerste ster met de school binnen door in 15 verschillende sportuitrustingen naar school te komen. Vandaag is het strapdag.Het lied werd al in de klas gezongen (én er op gedanst).Hopelijk blijven de weergoden de fietsers, trappers en stappers welgezind. Dankjewel oudervereniging voor de uitwerking van de fiets -en wandelpool!!
trap- en stapgroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: