vrijdag 18 januari 2019

Grootoudernamiddag !


Dinsdag was een speciale en drukke dag. Bijna 50 grootouders kwamen een lesnamiddag volgen bij de vierdeklassers.

Eerst kwam een lesje wiskunde en een spreeklesje taal aan bod. De leerlingen leerden hoe te discusiëren en een gepaste mening te verwoorden. Daarna werden enkele gedichtjes voorgedragen en een liedje gezongen en uitgebeeld.
De leerlingen werkten nog wat op de chromebooks en demonstreerden dat aan de opa's en oma's. De namiddag werd afgerond met een kopje koffie en wat cake (dankjewel aan de helpende handen en bakkers). Hopelijk heeft iedereen van de namiddag genoten; de kinderen en de juf alvast wel !
In de wiskundeles herhaalden we blok 5, maakten de toets en de remediëringsoefeningen en de leerlingen verzamelden 166 pingping tijdens de instaples wiskunde. Ze besloten daarmee 2 dingen te kopen als tussendoortje; het spel : ik zit in het groen en eens 15 minuutjes op het speelpleintje spelen na ons dagelijks looptochtje van 1 mijl.
Ook bij taal sluiten we thema 5 af en ook het werothema 'Iedereen telt mee' werd afgerond.Op naar nieuwe dingen... Zo zie je; in klas vier wordt hard gewerkt !
grootoudergroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: