vrijdag 5 juni 2020

Eindelijk terug na een lange coronaperiode!!!!

Wat een lange en speciale periode thuis. Halfweg maart hadden we helemaal niet gedacht dat we elkaar zo lang niet meer zouden terug zien. De hele periode thuis was zowel voor de kinderen, de ouders en de juf anders dan anders... Via de online lessen en de vele inspanningen van kinderen en ouders maakten we toch goede vorderingen van taal en wiskunde. Maar niets gaat natuurlijk boven het gewone klasleven !
Daarom zijn we weer super blij om vandaag weer in onze klas elkaar in het echt  terug te zien. Het voelt zoals 1 september ...en het is toch wel  anders...Juf met mondmasker, de banken wat uit elkaar, handgel, nieuwe regeltjes...
 Over de middag eten we ook elk op onze bank in de klas onze picknick op. Dat is ook wat wennen...We konden al wat lezen in de informatieve boekjes die we kregen van de oudervereniging met de opbrengst van de happy days. Dankjewel !!!
 Zo zijn we met goede moed gestart om er toch nog een goed en mooi einde van het schooljaar van te maken, waarbij we alle leerstof van wiskunde en taal hopen verwerkt te krijgen en op die manier vlot de overgang naar het volgende schooljaar kunnen maken.
blije groeten,
juf Els

Geen opmerkingen: