vrijdag 12 juni 2020

Heel flink gewerkt !

Het werd een drukke , maar aangename werkweek. De leerlingen doen hun uiterste beste om alle nieuwe leerstof te her-en verwerken . De 4 overgelaten lesjes van wiskunde zijn ingehaald en vanaf nu kunnen we volop herhalen (en ontdekken waar nog wat bijgestuurd moet worden ) Met hard werken komen we er wel !!
 In de namiddag luisteren we ter afwisseling naar de spreekbeurten die werden voorbereid tijden de lockdownperiode. We horen interessante weetjes over verschillende dieren en leren heel wat tips over iets naar voren brengen.
 Ondertussen vierden we ook al twee jarigen van de voorbije weken (maanden). Manon en Marie kwamen als eerste aan de beurt. Proficiat allebei !
   


De zijn de nieuwe regeltjes in onze klasbubbel dus al wat gewoon, het voelt wat aan als september en we vergeten soms dat we al aan het einde van het schooljaar zijn...Toch zullen we nu nog twee weken verder hard blijven werken om alles onder de knie te hebben en ...de vierdeklassers kunnen dat wel ! Dat bewezen ze al de voorbije week, dus de juf heeft er alle vertrouwen in.
spreekbeurtgroetjes,
juf Els

Geen opmerkingen: