donderdag 17 september 2020

de daily mile lopen

Wat een sportieve bende ! We zijn pas half september en iedereen kan de mijl (1,6 km ) uitlopen zonder te wandelen. 'One mile a day' om gezond en fit te blijven, zich beter te kunnen concentreren tijdens de lessen en 13 minuutjes gezellig met elkaar te praten...We zijn fan !
We zijn klaar met blok 1 van wiskunde ( meest herhaling) , maakten de toets en oefenen nu op de dingen waar we ( voor iedereen anders )nog meest aan misten voor we overstappen naar blok 2.
Juf Aagje kwam ons helpen om ons wachtwoord aan te passen zodat we nu zelf kunnen inloggen voor zowel bingel, classroom als typ 10 (wat later) en dit alles vanuit ons moorsledegemadres.
In de lessen muzische bekeken we de afbraakwerken van de oude eetzaal en de plannen van de nieuwe eetzaal. Nu is het aan ons om met een schoendoos een nieuwe eetzaal te maken. We maakten al ramen en deuren. Het schilderen is voor volgende week.

Donderdag was er de eerste fluocontrole en bijna iedereen van de klas was in orde met het dragen van de fluojas.
In de taallessen leerden we op een beleefde manier discussiƫren en probeerden met argumenten een stelling kracht bij te zetten om de anderen van onze mening te overtuigen.
Woensdag zetten we onze sportclub in de kijker door met onze clubkledij te tonen dat we trots zijn op de sportclub waar wij bij horen.
Morgen is het strapdag en proberen we zoveel mogelijk te steppen, wandelen of fietsen naar school. Hou het veilig ..met fluojas en helm !
sportclubgroeten
juf Els

 

Geen opmerkingen: