vrijdag 15 oktober 2010

'Musical Fantasia';een gigafantastisch spectakel!


Wat een drukke week ! Zaterdag namen Amber, Renee, Clément,Nelle,Axelle, Laurens en Arne deel aan de wandeltocht en dit in een stralend nazomerweertje. Sommigen wandelden in groep met de school, anderen apart in familiekring. Enkelen kreeg de juf toevallig te zien om vlug er een kiekje van te nemen. Op dinsdag hadden we een toneelvoorstelling in de Bunder over de reizen van 'Gulliver'; woensdag was er pedagogische studiedag en vrijdag was een hééél speciale dag...Tussendoor hebben we extra hard gewerkt aan onze spelling, wiskunde, wero,...
We beeldden in groepjes het gedicht 'heksensabbat' uit, want dat was wel toepasbaar deze week...
Vandaag was dan de grote dag. Eerst was er maandopening (speciaal voo
r ons om 8.30 uur) en Xander kwam als een van de winnaars van een filmticket uit de bus want zijn affiche van de Happy Days was zichtbaar aan het venster.

Om 10.00 uur vertrokken we met de bus richting Muizen (Planckendael) . We waren stipt op tijd om te picknicken en om 2 uur startte de Muisical van het boek van Geronimo Stilton.
Het was echt genieten van de prachtige kostuums , decors, dansen,ja zelfs de geuren waren aanwezig...Kortom , een geslaagde uitstap ! Het verhaal was ook herkenbaar met het boek en we konden precies meevolgen tot waar wij gekomen zijn in het boek; écht tof!! Hopelijk hebben de leerlingen evenveel genoten als de juffen, maar ik vermoed van wel. Zonder files waren we zelfs een half uurtje vroeger dan gepland thuis, als dat geen meevaller is...

Voor de papa's en mama's ; morgen is het 'Happy Days' met als thema 'circus'; allen meer dan welkom want de oudervereniging heeft weer heel veel moeite gedaan om er iets moois van te maken en...het resultaat mag gezien worden. Veel fuifgenot !

Gigamuizerige happy daysgroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: