zaterdag 30 oktober 2010

Spiegelen !


Deze week hebben we heel naarstig gewerkt. In plaats van woordpakketten staan er een vijftal weken 'werkwoorden' voor de deur ! Die regeltjes zijn niet van de poes en daardoor is het dubbel opletten geblazen. We oefenden ook het snelrekenen (commandorekenen) waarbij geen tussenstapjes genoteerd mogen worden. Tijdens de muzische lessen maakten de leerlingen een leuk halloween-maskertje. We hadden het ook over 'spiegelen' en probeerden per twee elkaars spiegelbeeld te zijn tijdens een moment bewegingsexpressie. De wiskundeles 'spiegelingen' werd hier ook aan gekoppeld.

Vrijdag vierden we de verjaardag van Renee en smulden van koekjes die zelfgebakken waren. Mmmm... De week werd weer afgesloten met ons wekelijks hoekenwerk op vrijdag .

Voor sommigen kinderen staat nog de loopwedstrijd zondag op het programma.Geef er maar een lap op, Elian,Clement,Xander,Arne, Lisette, Nelle,Edith en Axelle ! De kinderen van het koor hebben nog een halloweennamiddag te goed op donderdag. Aan iedereen een deugddoende vakantie gewenst. Jullie hebben het verdiend.
herfstgroetjes,
juf Els

Geen opmerkingen: