vrijdag 17 mei 2013

'Goed gevoeld' sokken

 Lysander was jarig donderdag. Proficiat . Het smaakte ! Deze week konden we ook eens goed doorwerken aan de laatste restjes nieuwe leerstof. Zo probeerden we het laatste woordpakket onder de knie te krijgen, herhaalden we de woordsoorten, leerden in wiskunde tot 100 000 ...
Ondertussen brachten al heel wat leerlingen hun sok en knikkers mee zodat we elke dag de sok kunnen vullen met het motto, hoe beter we ons voelden , hoe meer knikkers in de sok. Dit testten we al eens uit op maandag met het vullen van de sokken naar aanleiding van onze sportklassen. En het resultaat was...dik gevulde sokken. Nu maar hopen dat we ons voor de rest van het schooljaar ook goed mogen voelen op school.

Ons nieuw werothema loopt gelijk met een schoolthema: weer in de weer voor een veiliger verkeer. Zo leerden we al veilig in groepjes het fietspad oversteken , maakten kennis met de verkeersborden en de voorrangsregels. Volgende week proberen we Sam de verkeersslang vol te krijgen met stickertjes omdat we zoveel mogelijk  milieubewust en veilig naar school zullen komen.
verkeersveilige groeten,
juf Els





Geen opmerkingen: