donderdag 9 mei 2013

Sportklassen in Nieuwkerke

Eindelijk was het zover. Op maandagmorgen vertrokken we met 57 leerlingen  naar de Bosgeus om ons te installeren voor onze driedaagse uitstap. Na een lekkere lasagne over de middag hielden we verkenning in de buurt door een heuse fotozoektocht in 5 groepen.

Na een vieruurtje speelden we nog een reuze kwartetspel .Het slapen de eerste avond verliep vlot, al kwam het meeste 'lawaai' uit een onverwachte 'meisjes'kamer...


Dinsdag trokken we naar Westouter voor een avonturensportdag. Dat hield in; boogschieten, teambildingspelletjes, death-ride, muurklimmen en touwenparcour ! Dat was een hele belevenis en supertof !Na ons vieruurtje speelden we nog een tof boerenspel waarbij we stukken grond probeerden van elkaar te veroveren. 's Avonds wachtte ons nog een barbecue en konden we genieten van een tiental groepjes die tijdens het vrij podium iets naar voren brachten.
Op woensdag sprongen we met heel wat vroeg uit de veren voor de ochtendjogging in pyama en konden we ons na het inpakken van de valiezen weer sportief uitleven in groepen op de grote weide met sportspelletjes als plakbal, ganzenbord...Het laatste uurtje werden we jammergenoeg uitgeregend, maar we onthouden vooral het supertoffe weer van de voorbije dagen , de leuke sfeer, de helpende handen, de sportieve activiteiten,de blije en dankbare gezichten; kortom de vele supertoffe momenten.Dankjewel, vierdeklassers, voor jullie enthousiasme. De juf keerde heel moe, maar met een tevreden gevoel huiswaarts !
Groeten uit Heuvelland,
juf Els






Geen opmerkingen: